Referenties

Johan van Marle
Eigenaar Verrassend Culinair

Het werken met Frederik was altijd prettig, vlotte communicatie en meedenken met de wensen en mogelijkheden. Frederik is een eerlijk persoon en altijd uit op persoonlijk contact om datgene te bereiken wat we samen voor ogen hadden.

Lucienne Evert
Docent NCOI

Humor, actief en intelligent, dat is Frederik, vol met positieve energie en met gevoel voor zijn collega studenten. Was een aanwinst voor de groep!

Maurice de Haan

Als werknemer bij een boekingskantoor heeft Frederik een aantal optredens voor de band Juffr. Jannie geboekt. Dit betrof bruiloften, bedrijfsfeesten en andersoortige partijen. Frederik heeft heldere communicatie hoog in het vaandel. Communicatie met de klant én met de band. Zo werkt hij met factsheets waarop alle voor de band relevante informatie op één overzicht is weergegeven. Vaak is Frederik aanwezig op locatie op de dag van het evenement om aanspreekbaar te zijn voor de klant, maar ook om onvoorziene zaken te kunnen regelen voor de band. Deze zichtbaarheid en manier van communiceren hebben wij als zeer prettig ervaren. We hadden het gevoel dat ons ‘product’, de muziek en onze show, in goede handen was bij Frederik. Wij konden erop vertrouwen dat er net zo zorgvuldig met de klant wordt omgegaan als wij dat met onze muziek doen.

Theo van der Stouwe
Eigenaar Het Parochiehuis

Voor bruiloften en personeelsfeesten in ‘Het Parochiehuis’ doen wij al jaren zaken met Frederik Metselaar. Hij bemiddelt tussen onze gasten en de DJ’s en bands die tijdens het feest komen optreden. In een persoonlijk gesprek worden de wensen voor de muzikale invulling van de avond besproken. Onze ervaring is dat Frederik goed aanvoelt wat de wensen en verwachtingen zijn van het bruidspaar of organisator. Frederik heeft in de muziekwereld zeer diverse contacten met DJ’s en bands in uiteenlopende stijlen en prijsniveaus. De muzikale invulling wordt van begin tot eind gecoördineerd, dus ook het licht en geluid.Voor Frederik is 1 ding heel belangrijk: afspraak = afspraak

Nathalie Booij
zangeres

Frederik Metselaar sluit snel en op natuurlijke wijze aan bij klanten. Hij is klantgericht en houdt tegelijkertijd resultaatgerichte taken in de gaten. Frederik houdt van de uitdaging om een proces efficient in te richten en doet dit zichtbaar met enthousiasme.